seo_websitesnelheid icon

Website snelheid verbeteren
Niemand houdt van wachten

Bezoekers willen niet wachten op hun vaste pc, laptop, tablet of smartphone. Verbeter de gebruikerservaring door uw website sneller te maken. Google beloont snelle websites met een betere positie. Ga van verbeterplan naar quickswins en een snellere website!

De voordelen van de website snelheid verbeteren

seo pagespeed_betere beleving

1 Betere beleving (UX)

Een gebruiker die moet wachten terwijl hij zijn vaste pc, laptop, tablet of smartphone gebruikt krijgt geen goede beleving mee. Daarom is een snellere website erg belangrijk. Een betere beleving zal uiteindelijk leiden tot meer conversies en hogere posities in Google.

seo pagespeed_snel resultaat

Snel verbeteren door quickwins

We gaan razendsnel in kaart brengen waar voor uw website de verbeteringen liggen. We kunnen daarom meteen aan de slag met de verbeteringen die het snelst zijn op te pakken en die het meest bijdragen aan een snellere website.

seo pagespeed_hoger in google

Hoger in Google

Er zijn veel factoren die invloed hebben op uw positie in Google. Snelheid is een van die factoren. Wanneer uw website sneller is dan uw concurrentie zal dit positief bijdragen aan uw positie in Google. Gebruikers hebben een betere beleving bij uw snellere website dan bij de langzamere website van uw concurrent.

baloons_seo value
Value-seo-rapport-large

Naam

Email*

Tel*

Aanpak

1. Nulmeting en verbeterplan

Tijdens de nulmeting wordt de snelheid van uw website in kaart gebracht. U ontvangt van ons een verbeterplan met de quickwins en de geschatte uren. Na het bespreken van het verbeterplan kunnen we aan de slag!

2. Quickwins oppakken

De quickswins kunnen door Expected Value opgepakt worden. Een andere optie is om uw huidige webmaster of webbureau de verbeteringen te laten uitvoeren. Expected Value zal dan uw webbureau briefen en ondersteunen bij het oppakken van de verbeteringen.

3. Gefaseerd verbeteren

Nadat de quickwins zijn opgepakt worden de overige werkzaamheden gefaseerd uitgevoerd. Verder zal Expected Value advies geven op het gebied van bijvoorbeeld beeldoptimalisatie. Dit allemaal met als doel een betere en snellere website!