seo_seo copywriting icon

SEO copywriting
Schrijf voor uw bezoekers

Bezoekers willen snel en goed geholpen worden met hun vragen. Zorg dat u deze vragen duidelijk beantwoordt en geef waardevolle informatie waar gewenst. Zorg voor een SEO contentplan een goed proces en creeër waardevolle content voor uw bezoekers!

De voordelen van SEO copywriting

seo copywriting_relevante content

1Waardevolle content

Elke bezoeker op uw website is op zoek naar een antwoord op zijn vraag of behoefte. Zorg dat u in deze behoefte voorziet of liever nog overtreft. Het mooist is om extra waardevolle informatie te geven over het onderwerp waarin zij geïnteresseerd zijn. Probeer hier uniek en de beste in te zijn en bezoekers belonen u met meer conversies. Google herkent dit en zal u met hogere posities belonen.

seo copywriting_heldere websitestructuur

2Heldere websitestructuur

Voordat u met uw website begint moet u een heldere en duidelijke menustructuur voor de gebruiker hebben. De gebruiker moet makkelijk en snel zijn weg weten te vinden op uw website. Een duidelijkere weg voor de gebruiker betekent een betere beleving!

seo pagespeed_hoger in google

3Hoger in Google

Er zijn veel factoren die invloed hebben op uw positie in Google. Waardevolle content is een van de belangrijkste factoren. Wanneer uw website meer waarde toevoegt voor de bezoeker dan uw concurrentie zal dit positief bijdragen aan uw posities in Google. Gebruikers van uw website vol met waardevolle content hebben een betere beleving bij u dan bij de minder waardevolle website van uw concurrent.

baloons_seo value
Value-seo-rapport-large

Naam

Email*

Tel*

Aanpak

1. Huidige SEO copyproces

Voordat we een SEO contentplan kunnen maken hebben we overzicht nodig op uw huidige SEO copyproces. Vragen die we voor u hebben zijn: wat voor soorten onderwerpen zijn er, wie is er verantwoordelijk voor de content, wat is de frequentie van het plaatsen, hoe wordt bepaald of de content succesvol is? Nadat dit duidelijk is gaan we een SEO contentplan maken.

2. SEO contentplan maken

In het SEO contentplan wordt duidelijk over welke onderwerpen geschreven moet worden, wie dit gaat doen en met welke frequentie. Ook zal degene die het intern bij u gaat schrijven begeleid worden in het schrijven van SEO copy. Wij leren diegene ons proces van keyword research, onderwerp kiezen, artikel schrijven en succes beoordelen.

3. Contentplan uitvoeren en evalueren

Nadat het SEO contentplan is goedgekeurd wordt er gestart met de uitvoering van het SEO contentplan. Wij geven hier ondersteuning aan diegene bij u die de content gaat schrijven. Elk kwartaal wordt er aangetoond hoe deze content heeft bijgedragen aan hogere posities in Google!