Expected Value:
Online marketing bureau Zoetermeer

zoekmachine adverteren zoetermeer

Expected Value is gevestigd in Zoetermeer en Google Partner sinds 2012. Wij zijn gespecialiseerd in web analytics en online marketing. Meer weten bel: 079 202 1010.

Sinds 1 januari is Expected Value gefuseerd met online marketing bureau Tree Online (en van naam veranderd).

Online marketing bureau: diensten.

Conversie optimalisatie_CO icon

Conversie optimalisatie = meer rendement

Verbeter uw website, marketingmix en haal meer rendement uit uw marketingbudget. Maak beslissingen op overzicht en data. Lees hier hoe u deze kansen en mogelijkheden kan gaan benutten!

Meer weten over conversie optimalisatie

Adverteren op google_sea icon

Adverteren op Google: Waardevol verkeer en conversies

Zet uw marketingbudget slim in met Google Adwords en behaal uw marketingdoelstellingen. Er zijn verschillende advertentiemogelijkheden die elk een ander effect hebben op uw doelstellingen. Lees hier welke adverteermogelijkheid het beste bij u past!

Meer weten over adverteren op google

zoekmachine optimalisatie_SEO icon

Zoekmachine optimalisatie: Hoger in Google

Zoekmachine optimalisatie is geen sprint maar een duurloop. Google beloont u voor het optimaliseren van uw website en content voor uw doelgroep en de gebruiker. Lees meer over onze gefaseerde aanpak waar de gebruikerservaring centraal staat.

Meer weten over zoekmachine optimalisatie

GA-qualified

Weten welke online marketing werkzaamheden u het beste in kunt zeten voor uw marketingdoelstellingen?

Vraag het onze Online marketing specialist Yde van Deutekom.
Bel direct 079 2021010.

Lokale bedrijven die u voorgingen:

zoekmachine adverteren zoetermeer

Online marketing headsup

De online marketing headsup is een 1 op 1 sessie van 1 uur waar we door uw website, Google Adwords en Google Analytics account heengaan. U krijgt veel waardevolle tips die u zelf kunt oppakken. Lees hier onderaan de pagina hoe u zich kunt inschrijven voor de online marketing heads up!

 •  1 op 1
  Door de 1 op 1 setup (headsup) is er sprake van een snelle energieke dynamiek. Hierdoor kunnen we snel tot de kern van de vraagstukken komen en sommige vraagstukken direct in Google Analytics beantwoorden.
 • Met een specialist
  U zit altijd met een specialist die al 5 jaar + ervaring heeft met online marketing en Google Analytics. We kunnen de meest lastige vragen die u al een tijd heeft direct oppakken. Geen oppervlakkige algemene tips maar direct waardevolle suggesties op maat voor uw bedrijf!
 • Gratis en vrijblijvend
  Omdat een kernwaarde bij Expected Value delen is bieden wij deze online marketing headsup gratis en geheel vrijblijvend aan. Hierdoor maakt u kennis met onze specialist(en) en zult u de werkwijze van Expected Value ervaren.
Online marketing_headsup

Naam

Email*

Telefoonnummer*

Google Values combi beeld

Waar ligt voor u Value?

Er zijn 3 Values die u kunt laten uitvoeren. De Google Adwords, Google Analytics en SEO Value. U krijgt overzicht op de onderdelen waar wij een Value van maken. Zorg dat u geen Value laat liggen!

Naam

Email*

Tel*

Kies uw value*

* Verplicht

Hoe werkt een Value?

1: Value bespreken

U krijgt in de Value te zien welke onderdelen goed gaan en welke beter kunnen. De uitkomst wordt aan u gepresenteerd in een helder en overzichtelijk Value rapport. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

2: Keuzes maken

Wij zullen naast het rapport een offerte uitbrengen waar de onderdelen instaan die beter kunnen. Nu is de keuze aan u of u de verbeteringen gaat doorvoeren, wanneer en door wie. U kunt dus zelf kiezen in welke tempo en of u het zelf, het een derde partij of Expected Value laat oppakken.

3: Verbeteringen doorvoeren

Dit is het leukste proces omdat hier de verbeteringen worden aangepakt. Wanneer u zelf of een derde partij de verbeteringen laat doorvoeren zouden wij het tof vinden als u ons kan laten weten hoe het is gegaan. Als wij het voor u mogen uitvoeren doen wij er alles aan om aan uw verwachtingen te voldoen!

logo-pfl

"Heb zeer positieve ervaring met Expected Value. Ze denken met je mee en komen met een passend voorstel. Verder vind ik dat kleine klanten goed aandacht krijgen bij Expected Value."

Selcuk Agirman,  Eigenaar, www.parfumlux.nl

Meer lezen over de case voor Parfumlux

PartnerBadge-Horizontal

Expected Value is dé lokale partij voor u:

Als Google Partner kunt u vertrouwen op een professionele aanpak en begeleiding:

 • Transparante werkwijze: Overal waar wij toegang tot hebben bij uw marketing heeft u ook toegang tot.
 • Google certified partner: Wij voldoen aan de kwaliteitseisen van Google.
 • Betrouwbaar: Wij nemen per branche/sector maar 1 klant aan, wees er dus snel bij voordat uw concurrent klant wordt bij ons.
 • Bewezen proces: Omdat wij al meer dan 5 jaar AdWords ervaring hebben zijn wij snel en efficiënt met behoud van een hoge kwaliteit.

Direct een vraag?

Bel ons: 079 - 2021010

Of kom langs:

Bredewater 16, Zoetermeer

ev logo

Google Certified Partner

2010-2016