Google Adwords certified partner

Een nieuwe mijlpaal in het bestaan van Expected Value! Sinds kort zijn wij Google Adwords Certified Partner geworden. Daarom mogen wij nu met trots de GACP button op onze website en ons marketingmateriaal weergeven. Dit zullen wij zeker doen.

Hoe zijn wij Google Adwords certified partner geworden?

Het toverwoord is doen doen doen: Door dagelijks bezig te zijn met het beheren en optimaliseren van Google Adwords voor onze klanten hebben wij inmiddels een schat aan ervaring opgedaan. Deze ervaring stelde ons in staat te slagen voor de noodzakelijke Google Adwords examens met een gemiddelde score van maar liefst 92%!

Waarom vinden wij dit belangrijk?

Zoals met alles eigenlijk: Het gaat er niet om wat jij van jezelf vindt en zegt, maar de ervaring die anderen met jou hebben. Dat we Google Adwords certified partner zijn geeft aan dat we op de goede weg zijn. We hebben tevreden klanten, zorgen voor meer kwalitatieve leads tegen lagere kosten, maar ook Google (toch geen kleintje) geeft aan dat wij weten wat we doen en spreken hun vertrouwen uit. Niet onbelangrijk in een (online) wereld die heel snel veranderd en waar veel bedrijven niet precies weten wat ze doen en hun klanten maar wat aansmeren omdat die nog minder weten.

Waar moet je aan voldoen als je Google Adwords certified partner wil worden?

Om als bedrijf GACP te worden moet je voldoen aan een aantal voorwaarden:

  • € 10.000 aan uitgaven beheren voor klanten in 90 dagen
  • Eén medewerker met individuele Google Adwords kwalificatie
  • Het MCC-account (Multi-Client-Center) dat aan het bedrijf is gekoppeld, moet 60 van de 90 dagen uitgaven hebben gedaan.

Wat kan Expected Value voor mijn Google Adwords betekenen?

Expected Value geeft voor bedrijven in de omgeving van Zoetermeer gratis online marketing advies.
Een van de scans die wij hebben is de Google Adwords scan, als u er ook zo een wilt kunt u hetformulier hier invullen.

Expected Value deelt

Wij zijn heel erg blij met het behalen van deze status en willen dit met iedereen delen! Als jij ook zo blij bent voor ons dan zeg ik: spread the love. Voel je ook vooral niet gehinderd om een kennis of bevriend bedrijf aan ons voor te stellen. Wie weet wat daar voor conversies uit kunnen rollen ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>